Hembesök     Bästa kvalitet     SNABB LEVERANS

Menu

KITCHENS.SE ACCESSOARER ​​​​​​​> DISKHOAR

Dekorativa diskhoar för köket

Valet av diskho är en viktig detalj i ett vackert och välplanerat kök. Storleken, färgen och materialet på diskhon genererar olika estetiska upplevelser och du kan välja att antingen matcha diskhon med din köksblandare eller bryta av för en iögonfallande kontrast. En större, ljusare diskho kan göra att helhetsintrycket av köket upplevs som större, medan en diskho i natursten frambringar en harmonisk och robust känsla i kökslandskapet.
Vi erbjuder ett brett sortiment av material; från en mer modern diskho i rostfritt stål eller keramik till mer luxuösa diskhoar i marmor och kalksten.
​​​Vilket material som än passar dig bäst erbjuder vi på kitchens.se flera olika storlekar och attraktiva färger för att just du ska kunna anpassa ditt kök efter dina preferenser.

På vår webbplats visar vi endast ett fåtal av våra bäst säljande diskhoar. Besök därför gärna vårt showroom Sibyllegatan 22 ​​​​​​​för att ta del av hela sortimentet.

Filtrera efter material

Arman

ARM180 Köksblandare 40


​​​​​​​fr. 3 095:-

Orderförfrågan


Fyll i formuläret nedan med artikelnummer och kontaktuppgifter. Vi kontaktar dig inom 24 timmar för att hjälpa dig vidare.