Hembesök     Bästa kvalitet     SNABB LEVERANS

Menu

KITCHENS.SE ACCESSOARER ​​​​​​​> EXKLUSIVA KÖKSBLANDARE

Exklusiva köksblandare

Det är numera ett krav i Sverige att diskmaskinsavstängningen monteras på ovansidan av köksbänken. Genom att installera avstängningen i direkt anslutning till blandaren blir det lättare att stänga av vattnet samtidigt som du bibehåller en känsla av stilrenhet och enkelhet vid diskhon. Vi arbetar med väl utvalda märken med några av de mest exklusiva produkterna på marknaden Tapwell, Skanco, Nivito. 
Hos oss hittar du kökskranar med såväl engrepps som tvågreppsblandare, och vi erbjuder köksblandare med diskmaskinsavstängning helt utifrån dina preferenser gällande form och färg.
Vi erbjuder allt från klassiskt rundade köksblandare till mer moderna blandare med skarpare kontraster i material och färger som lyfter ditt kök till en ny nivå.

På vår webbplats visar vi endast ett fåtal utvalda köksblandare. ​​​​Besök därför gärna vårt showroom Sibyllegatan 22 för att ta del av hela sortimentet.
​​​​​​​Om köksblandaren du valt ut inte har en diskmaskinsavstängning i direkt anslutning till kranen är det möjligt att köpa till en fristående avstängning som kan installeras på toppen av bänkskivan.


Se länken “köksblandare utan diskmaskinsavstängning”.

Filtrera efter Material

Alla
Mässing
Krom
Rostfritt
Guld
Svart
Silgranit
Arman

ARM180 Köksblandare i Mässing

​​​​​​​​​​​​​​Artnr: 123456
​​​​​​​

Arman

ARM180 Köksblandare i Mässing

​​​​​​​​​​​​​​Artnr: 123456
​​​​​​​
​​​​​​​
Arman

ARM180 Köksblandare i KromArman

ARM180 Köksblandare i KromArman

ARM180 Köksblandare i StålArman

Rostfri ARM180 KöksblandareOrderförfrågan


Fyll i formuläret nedan med artikelnummer och kontaktuppgifter. Vi kontaktar dig inom 24 timmar för att hjälpa dig vidare.