Hembesök     Bästa kvalitet     SNABB LEVERANS

Menu

KITCHENS.SE ACCESSOARER ​​​​​​​> KÖKSBLANDARE UTAN DISKMASKINAVSTÄNGNING

Köksblandare utan avstängning

Vi erbjuder köksblandare utan diskmaskinsavstängning helt utifrån dina preferenser gällande form och färg. Vi erbjuder allt från klassiskt rundade köksblandare till mer moderna blandare med skarpare kontraster i material och färger som lyfter ditt kök till en ny nivå.
Vi arbetar med väl utvalda märken med några av de mest exklusiva produkterna på marknaden Tapwell, Skanco, Nivito och hos oss hittar du kökskranar med såväl engrepps som tvågreppsblandare. Det är numera ett krav i Sverige att diskmaskinsavstängningen monteras på ovansidan av köksbänken.
​​​​​​​Om köksblandaren du valt ut inte har en diskmaskinsavstängning i direkt anslutning till kranen är det möjligt att köpa till en fristående avstängning som kan installeras på toppen av bänkskivan.
​​​​​​​
På vår webbplats visar vi endast ett fåtal utvalda köksblandare. Besök därför gärna vårt showroom Sibyllegatan 22 för att ta del av hela sortimentet.

Filtrera efter Material

Alla
Mässing
Krom
Rostfritt
Guld
Svart
Silgranit
Arman

ARM180 Köksblandare i Mässing

Artnr: 123456
​​​​​​​
​​​​​​​fr. 3 095:-
Arman

ARM180 Köksblandare i Mässing
Arman

ARM180 Köksblandare i KromArman

ARM180 Köksblandare i KromArman

ARM180 Köksblandare i StålArman

Rostfri ARM180 KöksblandareOrderförfrågan

​​​​​​​
Fyll i formuläret nedan med artikelnummer och kontaktuppgifter. Vi kontaktar dig inom 24 timmar för att hjälpa dig vidare.