Hembesök     Bästa kvalitet     Prisgaranti

Menu

Bänkskiva i granit till ditt framtida drömkök

Granitens motståndskraft och hållbarhet gör den till ett populärt val runt om i världen. Tack vare skiftningar i mineralsammansättning och textur kan bänkskiva granit variera i färg från skinande vitt till djupa toner av rött eller glittrande svart. En granitskiva står sig bra mot såväl missfärgningar och stänk som mot stötar, repor och värme. Dessa oslagbara egenskaper gör graniten till ett självklart val i det aktiva hemmet, oavsett hur mycket eller lite slitage den utsätts för.

Vårt utbud av granit bänkskiva passar såväl den minimalistiska som den med mer maximalistisk smak då graniten enkelt anpassar sig till sin omgivning.

Priserna för natursten granitskiva är angivna för en tjocklek på 30 mm och ett djup på 351‒650 mm. Alla priser är angivna per löpmeter och Inklusive moms.
Alla bänkskivor  |  Bänkskkiva Kvarts  ​​​​​​​|   Marmorskiva   |   Bänkskiva Granit   |   Bänkskiva Keramik   |   Bänkskiva Kalksten   |   Rostfritt

Filtrera efter Färg

Alla
Vit
Grå
Svart
Beige
Brun
Brasilien

white macaubas

Pris på varje projekt.
Super white granit bänkskiva från brasilienSuper white granit bänkskiva från brasilien
Super white granit bänkskiva
Brasilien

super white

Pris på varje projekt.
Brasilien

fantastic white

​​​​​​​Pris på varje projekt.
Brasilien

Delicatus White

Pris på varje projekt
Indien

Viscount White

3 150 kr
Indien

white moon

3 150 kr
Italien

bianco sardo

1 450 kr
Brasilien

MAJESTIC WHITE

Pris på varje projekt
Spanien

AZUL PLATINO

​​​​​​​1 730 kr
Sverige

bohus grey

2 730 kr
Indien

steel grey

2 650 kr
Norge

Blue Pearl

​​​​​​​3 100 kr
bänkskiva granit nerobänkskiva granit nero
Zimbabwe

Nero Assoluto

3 300 kr
bänkskiva granitbänkskiva granit
Brasilien

stargate

2 400 kr
bänkskiva granit star galaxybänkskiva granit star galaxy
Indien

star galaxy

3 350 kr
Norge

Emerald Pearl

3 270 kr 
Indien

ivory fantasy

​​​​​​​Pris på varje projekt
Indien

Juparana Colombo

​​​​​​​Pris på varje projekt
Brasilien

GIALLO VENEZIANO

2 700 kr
Indien

ivory brown

​​​​​​​'2 950 kr

GRANITSKIVA: en personlig, tålig och stilren bänkskiva


Bänkskiva Granit  är en av våra vanligaste och mest massiva bergarter. Beroende på hur graniten bearbetas kan du välja mellan en yta som är allt från polerad och blänkande till en läckert slipad eller en flammad som ger ett mer modernt, industriellt intryck. Oavsett vilken stil du eftersträvar i ditt hem är en granit bänkskiva ett intelligent val för ett funktionellt kök eller badrum.
Där andra material kan vara känsliga för fläckar, stänk och fysiskt slitage utmärker sig en bänkskiva granit genom att vara motståndskraftig även mot knivblad. Granitskiva är dessutom enkla att både rengöra och underhålla eftersom att materialet tål rengöring med de flesta produkter, sura som basiska.
Något att tänka på vid val av behandling är att polerad granit genererar en tåligare bänkskiva granit än slipad eller flammad graniskivat. Däremot tenderar den polerade graniten att bli snäppet mörkare i färg och ton än vad graniten blir vid någon av de andra behandlingarna.

Vi rekommenderar att du impregnerar din granitskiva en gång per år för att bibehålla materialets tålighet.
Värt att komma ihåg vid val av bänkskivor i naturmaterial är att en aldrig bör förlita sig helt på produktbilder.
Detta eftersom varje bänkskiva är unik i mönster och färgton, varför en produktbild endast kan ge en generell uppfattning om skivans utseende. Besök därför gärna vårt showroom för att få en mer exakt uppfattning om slutprodukten.

Vi kan erbjuda ett stort utbud av de bästa bänkskiva granit från olika stenbrott världen över. För att säkerhetsställa hög kvalitet så mäter och monterar våra specialister. Normalt levererar vi inom 2-3 veckor.
​​​​​