Hembesök     Bästa kvalitet     SNABB LEVERANS

Menu

KITCHENS.SE BÄNKSKIVORKANTPROFILER

bänkskivor Kantprofiler

Genom att välja kantprofil kan du ge din bänkskiva en alldeles särskilt karaktär. Förutom val av färg och material är rätt val av kantprofil det som ger bänkskivan ett unikt utseende.
Valet av kantprofil påverkar även bänkskivans funktion, både gällande rengöring och säkerhet. Vi erbjuder åtta olika kantprofiler; från rena och raka till klassiskt rundade eller modernt spetsiga profiler. ​​​​​​​

Rakfasad kantprofiler

Med en kantprofil i rakfasad får din bordsskiva ett kaxigt och modernt uttryck. De raka kanterna och den strama utstrålningen går utmärkt att kombinera med såväl industridetaljer som mjuka, mer klassiska element.

Halvpostad kantprofiler

Den halvpostade kantprofilen ger en känsla av kontinuitet i bänkskivan, utan att förlora sin moderna finish. Den nedslipade kanten ger en effektfull detalj som frambringar materialet i bänkskivan på ett effektfullt sätt.

rundad kantprofiler

Den rundade kantprofilen står ut genom att såväl överkant som underkant är fasade vilket ger ett stilrent och på samma gång utmanande intryck. Rundningen lyfter materialet i bänkskivan på ett intelligent sätt samtidigt som den ger rum åt omgivande inredning.

Halvrund kantprofiler

Den rundade överkanten bryts av genom att underkanten är lätt fasad. Den ger bänkskivan en attityd som är svårslagen, och som kan användas för att dominera såväl som komplettera sin omgivning.

Helrund  kantprofiler


Den helrundade kantprofilen ger ett mjukt intryck i kökslandskapet, och en total känsla av kontinuitet. Den bildar en egen enhet samtidigt som den inte stjäl uppmärksamhet från omgivande inredning.

ogee bullnose kantprotfiler


Den lätt vattenfalls-formade rundningen i denna profil blandar modernitet med känslan av fransk nyrenässans. Den kan kombineras med såväl mörka som ljusa detaljer och är perfekt för ett tidlöst kök, och den tillåter fantasin att flöda fritt.

Klassik kantprofiler


Den klassiska kantprofilen för tankarna till storslagna salar och kristallkronor utan att kännas för otidsenlig. Den fungerar som en perfekt brygga i det moderna köket genom att blanda mjuka vågrörelser med skarpa kanter, och fungerar väl tillsammans med såväl ruffiga industridetaljer som med stilrena raka linjer eller snirkliga inslag.

Nosformad​​​​​​​ kantprofiler

​​​​​​​
Den nosformade kantprofilen, som vid första anblicken har en kaxig utstålning, kan antingen användas för att modernisera ett klassiskt kök eller för att skapa en helt ny köksmiljö. Den skarpa underkanten ger en känsla av nytänkande, samtidigt som överkantens rundning adderar en mjukhet till helhetsintrycket. Detta är en kantprofil som bjuder in till umgänge.

Vill du se våra håltagningar?

Klicka nedan för att se vårt utbud av håltagningar.

Har du några frågor?

Vi finns här för att besvara alla dina frågor.