Hembesök     Bästa kvalitet     SNABB LEVERANS

Menu

KITCHENS.SE BÄNKSKIVOR > MARMORSKIVA

Marmorskiva som lyfter köket till nya höjder

Marmorskiva är ett poröst material som bildas när kalkstenens ursprungliga struktur förändras genom högt tryck och temperaturförändringar. Marmorns tilltalande utseende gör en bänkskiva i marmor perfekt för ett elegant kök samtidigt som materialets skiftningar i mönster och färgton ger ett intryck av föränderlighet i bänkskivans utseende; med en marmor bänkskiva får du ett kök som står ut och imponerar. Marmorskiva är ett klassiskt material som aldrig går ur tiden samtidigt som det är lättskött och enkelt att underhålla.

Vi har ett brett utbud av vackra marmorskiva som lyfter kök och badrum till helt nya höjder. Du kan se närmare på vår sida om Carrara Marmor där kan du läsa mer om just denna typ av marmorskiva. 

​​​​​​​Priserna för marmorskiva är angivna för en tjocklek på 30 mm och ett djup på 351‒650 mm. Alla priser är angivna per löpmeter och Inklusive moms.

Filtrera efter Färg

Alla
Vit
Grå
Svart
Beige
Brun

Grå & vit marmor

Här nedan ser du några av våra gråa marmorbänkskivor. Med en grå bänkskiva i marmor skapar du en lugn, avslappnad och stilren smak i ditt kök.

Italien

bianco carrara c exklusive

3 150 kr
Brasilien

Olimpico white

4 400 kr
Italien

Arabescato Vagli

Pris på varje projekt.
Italien

STATUARIO VENATO

Pris på varje projekt.
Italien

Bardiglio Imperiale

Pris på varje projekt.
Italien

Grigio Carnico

Pris på varje projekt.
BARDIGILIO NUVOLATO marmorBARDIGILIO NUVOLATO marmor
BARDIGILIO NUVOLATO marmor
Italien

Bardigilio Nuvolato

Pris på varje projekt
Italien

Nestoss

​​​​​​​Pris på varje projekt

Svart marmor

Här nedan ser du några av våra svarta marmorbänkskivor. Med en svart bänkskiva i marmor skapar du en elegans och stilren smak i ditt kök. 

Svart marmor är ett väldigt populärt och exklusiv att ha som bänkskiva med en gedigen historia. Människor har sökt och drömt om en svart marmorskiva under många år, vare sig det är som marmorskiva till köket eller badrummet.  Vi har flera olika bänkskivor i svart marmor till ditt kök. Vi har bl.a Nera Marquina, Grand Antigue, Nero Portoro och Nero St Laurent marmorskivor i svart du kan få måttbeställda här.


Italien

nero marquina

​​​​​​​3 200 kr
Italien

Grand Antique

Pris på varje projekt.
nero portoro marmornero portoro marmor
Nero portoro
Italien

Nero Portoro

Pris på varje projekt.
Italien

Grigio Carnico

3 490 kr
Italien

Nero St Laurent

5 500 kr
Italien

Pietra grey

Pris på varje projekt.
Italien

Emperador Gold

Pris på varje projekt.
Italien

Emperador Dark

Pris på varje projekt.

Beige marmorskiva & andra färger

Här nedan ser du några av våra beigea marmorbänkskivor. Med en beige bänkskiva i marmor skapar du en jordnära och stillsam känsla i ditt kök. 
Italien

FIOR DI PESCO

Pris på varje projekt.
Italien

Crema Marfil

Pris på varje projekt.
Italien

MONACO BROWN

Pris på varje projekt.
calacatta viola marmorcalacatta viola marmor
calacatta viola
Italien

Calacatta Viola

Pris på varje projekt.
Italien

Rosso Lavenato

Pris på varje projekt.
Italien

Rosso Verona

Pris på varje projekt.
Italien

ROSSO ALICANTE

Pris på varje projekt.
BRECCIA ONICIATA onyxBRECCIA ONICIATA onyx
BRECCIA ONICIATA onyx
Italien

BRECCIA ONICIATA

Pris på varje projekt.

MARMOR BÄNKSKIVA: en unik, exklusiv och lättskött bänkskiva


Marmor bänkskiva är ett naturmaterial vilket innebär att marmorn är ett levande material som ger varje bordsskiva ett unikt utseende. Det är ett tidlöst material som aldrig slutar att förvåna, fascinera och imponera. Bland våra bänkskivor i marmor bänkskiva finner du olika färger och mönster, från bländande ljusa skivor till djupa, mörka skivor. Marmorskiva kan användas till såväl badrum som kök och är ett enkelt sätt att lyfta fram elegansen i ditt hem.
Marmor bänkskiva är ett tåligt material, men liksom andra naturmaterial så kräver bänkskiva marmor rätt underhåll och behandling. Dess porösa struktur gör att marmorn absorberar vätska och spill, och starka eller sura rengöringsmedel bör undvikas. Med rätt behandling håller sig dock marmorskivan vacker och spegelblank under lång tid. En marmorskiva ger dig stora möjligheter att finna den perfekta designen och känslan för ditt kök. 


Vi rekommenderar att marmorskiva ytbehandlas med t.ex. marmorolja innan användning samt att bänkskivan rengörs med en mjuk trasa som fuktats med vatten och ett rengöringsmedel med lågt PH-värde, exempelvis såpa.
Värt att komma ihåg vid val av marmor bänkskivor i naturmaterial är att en aldrig bör förlita sig helt på produktbilder. Detta eftersom varje bänkskiva marmor är unik i mönster och färgton, varför en produktbild endast kan ge en generell uppfattning om skivans utseende. Besök därför gärna vårt showroom för att få en mer exakt uppfattning om slutprodukten.  

Vi erbjuder endast premiumprodukter och kan stolt säga att vi har den finaste bänkskiva marmor i Sverige som finns på marknaden. Bianco Carrara Exclusive är vår mest populära marmorskiva med dess vita ton och ljusgråa marmorering.
Normalt levererar vi marmor bänkskivor inom 2 veckor ifrån mätning.  Endast 1 % av all marmorskiva som utvinns är lämplig som bänkskivor. Här har vi valt ut den absolut finaste marmor i Sverige som finns att få tag på. Dessutom kan du som kund få se den marmorskiva som vi valt just till dig.

Vi kan erbjuda ett stort utbud av de bästa Marmorskiva från olika stenbrott världen över. För att säkerhetsställa hög kvalitet så mäter och monterar våra specialister. Normalt levererar vi inom 2 veckor.

Priserna för marmorskivor är angivna för en tjocklek på 30 mm och ett 351‒650 mm djup marmorskiva. Alla priser är angivna per löpmeter och Inklusive moms.

Se mer av vår bänkskiva kök på vår hemsida och håll dig uppdaterad om våra senaste projekt.

En spegelblank bänkskiva marmor som är lätt att ta hand om


Marmorskiva ger ditt kök ett robust intryck som andas kvalitet och elegans och till och med dina snabbmakaroner kommer att kännas lyxigare. Bänkskivorna är enkla att hålla rent och bara du låter en trasa glida över ytan så kan du spegla dig i den sen. Väljer du en klassisk bänkskiva i marmor behöver du inte oroa dig för att det är omodernt om några år, och inte heller för att det ska gå sönder. Det kvalitativa materialet håller länge. Undviker du citronbaserade rengöringsmedel håller även den spegelblanka ytan sin prakt i många år framöver. Kvalitet är viktigt för oss på Kitchens.se och bara det bästa är bra nog för våra kunder. Hitta din ögonsten bland våra många, vackra bänkskivor i kvalitativ bänkskiva marmor.