Hembesök     Bästa kvalitet     SNABB LEVERANS

Menu

KITCHENS.SE BÄNKSKIVOR > ROSTFRITT

Modernisera ditt kök med bänkskivor i rostfritt 

Bänkskivor i rostfritt stål går aldrig ur tiden och är ett av de smartaste alternativen som finns när du ska förnya ditt kök. Rostfritt stål är ett material som är såväl hållbart som funktionellt, och som bara blir vackrare med åren, då repor och ärgbildning som uppstår ger den en djupare färg. Ytan är lätt att underhålla, och varken färg eller fläckar fastnar. Du kan lita på att det rostfria stålet håller måttet oavsett vad som händer och hur många år som passerar.
​​​​​​​Vårt utbud av bänkskivor i rostfritt stål ger dig möjlighet att skapa ett tillåtande, hållbart och stilrent kök. Det rostfria stålets enastående egenskaper gör det till ett självklart val för såväl det privata som professionella köket.
Alla bänkskivor  |  Kvarts  ​​​​​​​|   Marmor   |   Granit   |   Keramik   |   Kalksten   |   Rostfritt

Filtrera efter Färg

Alla
Vit
Grå
Svart
Beige
Brun
Brand

Fantastic BLACK

Brand

Fantastic BLACK

Brand

Fantastic GREY

Brand

Fantastic GREY

Brand

Fantastic GREY

Brand

Fantastic white

ROSTFRITT STÅL: en intelligent, flexibel och självklar bänkskiva

Det rostfria stålet har återkommit som en stark trendsättare inom köksinredning. Det är stilrent och klassiskt samtidigt som det är utmanande och modernt.
En rostfri bänkskiva kan vara högblank eller matt, och passar verkligen alla smaker. Beläggningar och smuts som bildas med tiden kan enkelt poleras upp och bänkskivans yta skadas varken av fukt eller värme.
De enda nackdelarna med en bänkskiva i rostfritt stål är att eventuella repor inte kan slipas bort, samt att måttanpassningen för ditt kök måste göras korrekt redan från början. Oavsett om du vill använda rostfritt stål genomgående i ditt kök, eller endast använda det till begränsade ytor så är det bland de mest tåliga och stilrena bänkskivorna du kan hitta på marknaden.

​​​​​​​Inget annat material är så lätthanterligt som det rostfria stålet, och våra bänkskivor i rostfritt stål kommer att göra ditt kök lättarbetat och stilrent utan att tumma på kvaliteten.