Hembesök     Bästa kvalitet     SNABB LEVERANS

Menu

KITCHENS.SE BÄNKSKIVOR > ROSTFRITT ​​​​​​​> PLANERA MED STALA

MODERNISERA DITT KÖK MED BÄNKSKIVOR I ROSTFRITT 

Bänkskivor i rostfritt stål går aldrig ur tiden och är ett av de smartaste alternativen som finns när du ska förnya ditt kök. Rostfritt stål är ett material som är såväl hållbart som funktionellt, och som bara blir vackrare med åren, då repor och ärgbildning som uppstår ger den en djupare färg. Ytan är lätt att underhålla, och varken färg eller fläckar fastnar.
Du kan lita på att det rostfria stålet håller måttet oavsett vad som händer och hur många år som passerar.
​​​​​​​
​​​​​​​Vårt utbud av bänkskivor i rostfritt stål ger dig möjlighet att skapa ett tillåtande, hållbart och stilrent kök. Det rostfria stålets enastående egenskaper gör det till ett självklart val för såväl det privata som professionella köket.

DESIGNA DIN EGEN DISKBÄNK MED SALA

​​​​​​​
Genom att klicka på antingen Sala tailor-made eller Sala standard kan du själv designa din diskbänk. Stala standard är begränsad till 3 meter maxlängd, 30-40 mm tjocklek och 0.8 mm rostfritt stål. Sala standard erbjuder även två modeller av diskho: en rundad och en med skarpare kanter. Beställer du tailor-made så har du däremot inga begränsningar, vare sig i bänkens längd eller storlek.  När du är nöjd med resultatet så skickar du ordernumret till oss så att vi kan beställa din diskbänk.

SKICKA DIN BESTÄLLNING AV BÄNKSKIVA TILL OSS


Med hjälp av detta formulär skickar du din beställning av din egendesignade Sala bänkskiva till oss. Det är viktigt att du fyller i korrekt ordernummer för att vi ska kunna leverera din bänkskiva utifrån dina önskemål.