Hembesök     Bästa kvalitet     Prisgaranti

Menu

välj rätt bänkskiva i granit

bänkskiva granitbänkskiva granit

GRANITSKIVA I NERO ASSOLUTO


Denna vackra skiva har en hård, tålig och massiv karaktär som kombinerar estetik med enkelt underhåll. Den är lätt att anpassa till olika miljöer, och fungerar som en klassisk detalj i det moderna köket.
Granitskiva i Nero Assoluto är en nästan helt svart granit från Zimbabwe, traditionell men samtidigt modern. Det är en stark och tjock sten med lägre porositet än många andra typer av granit. Bänkskiva granit i Nero Assoluto är jämnt färgade och mönstrade, vilket gör dem perfekta för moderna minimalistiska lösningar med mjuka linjer. Nero Assoluto är en av de mest populära typerna av granit. Du kan skapa häpnadsväckande kontraster med hjälp av skåpluckor i valfri färg. Den fungerar bäst med vitt, rött och mjuka toner. Genom att till exempel använda köksutrustning och verktyg i rostfritt stål på din svarta bänkskiva, får du ett effektfullt modernt kök. Du behöver inte oroa dig för matchande färger – graniten Nero Assoluto är perfekt till allt.
bänkskiva granit nero assoluto bänkskiva granit nero assoluto
grå granit nero africa naturstengrå granit nero africa natursten

Granitskiva Nero Africa


Nero Africa (även känd som Impala Black) är en sydafrikansk granit med lätt kornighet. Mönstret består av tätt blandade vita, svarta och grå toner. Den passar bra som bänkskiva för de som vill använda mörk sten men med ett livligare mönster än en helt svart sten. Granit kännetecknas av god hållbarhet och låg absorptionsförmåga, kantstötta partier och fläckar är mindre märkbara.
Blue pearl granit naturstenBlue pearl granit natursten

Bänskivor i granit blue pearl


Denna natursten bänkskiva granit från Norge för tankarna till glittrande och friska nordiska hav och fjordar. De stora kristallerna ger skivan ett djup, och tonen varierar från ljust till något mörkare beroende på mängden svarta inslag. Tack vare sina ljusgrå inslag är den även lätt att kombinera med kök som har detaljer i rostfritt stål.

Granitskivor Steel Grey


En mörk sten med ett kornigt mönster som inbringar en lite grövre, mer rustik känsla till sin omgivning. Den har ett elegant mönster i mörkgrått som varierar i storlek och färgton. Varje skiva är unik och ger ditt kök ett särpräglat och tilltalande utseende.
Steel Grey granit är en medelljus indisk granit, inte för mörk eller för ljus, som passar perfekt till den som söker kontrast med gräddvita köksskåp eller ljusa träskåp, men ändå inte vill använda en svart sten. Kristaller av varierande storlek och glimmer ger Steel Grey granitskiva livlighet och djup. Neutraliteten hos de olika gråa nyanserna kompletterar nästan varje färgkombination, vilket gör det lätt att förändra ditt kök genom att kanske bara byta ut några färgstarka detaljer.
Fingeravtryck och fläckar syns inte lika mycket på bänkskivor i Steel Grey som på helt svart granit och bänkskivornas skärlinjer är mindre märkbara än för granit med mer randiga mönster.

Granitskivor Black Galaxy Star

​​​​​​​
Black Galaxy Star är en klassisk och populär förstklassig granit med djup svart bakgrund och koppar-bronskristaller. Denna lyxiga blanka sten för Vintergatan rätt in i ditt hem och ser underbar ut under spotlights. Denna typ av granit är stark och motståndskraftig och har ett relativt jämnt mönster och bakgrund.
Stenbrotten där Black Galaxy Star utvinns ligger i närheten en by i en region i Andhra Pradesh i Indien och uttömmer långsamt sina stenreserver. Även om kvaliteten på graniten fortfarande är bra, är kristallernas placering inte helt jämn vilket innebär att vi inte kan garantera ett jämnt mönster.
Den blanka graniten med kopparstänk gör bänkskivor av Black Galaxy Star till en iögonfallande syn och de passar perfekt tillsammans med moderna guld- eller silverfärgade köksmaskiner.

Black pearl granitskivor naturstenBlack pearl granitskivor natursten

Granitskivor Black Pearl

​​​​​​​
Black Pearl är en indisk granit med guld- och silverfärgade samt flerfärgade prickar på en jämn svart bakgrund.

grön granit verde bahiagrön granit verde bahia

Granitskivor Verde Bahia

​​​​​​​
Verde Bahia, även känd som Ubatuba, är en intensiv mörkgrön brasiliansk granit med medelhög kornighet och ljusare gröna, ibland nästan gula, linjer. Det är den perfekta bänkskivan för den som söker något mörkt och unikt.

Granitskivor Verde Savana


Verde Savana granitskiva är grön brasiliansk granit med sprudlande mönster.

vit granit bianco sardovit granit bianco sardo

Granitskivor Bianco Sardo

​​​​​​​
Denna unika sten är ljus i grunden med ett kornigt mönster i mörkare toner. Den passar perfekt i alla sorters köksmiljöer och är lätt att underhålla. En vinnare helt enkelt.

Relaterade artiklar