Hembesök     Bästa kvalitet     Prisgaranti

Menu

lIGHT

MODULNOVA LIGHT

Light serien är ett ljust kök med mycket värme och kombinationer. Möjligheterna är många och med den tillhörande enheten som finns att välja med olika trä finish kan du skapa precis den känslan du är ute efter.

HÖGSKÅP

Högaskåp i borstat cendreglas finns med infälld hängsling och bärande sidopanel samt skjutdörrar designade för montering av interna moduler eller skafferi modul med tjocka hyllor i texturerad grå finish.
Hörnkök med vitlackade 2 cm tjocka dörrar och 1.2 cm tjocka sidopaneler och vitlaminerad arbetsbänk med tjock tillhörande trä bar. Trä baren är 5.2cm tjock och 50-60 cm djup och finns i kolad ek. Finns även i fler utföranden, som rå valnöt, råek, öppen por lackerad ek.


Vitlackerade väggenheter med borstad yta finns i flera höjder och utföranden, öppnas med dolda mekanismer och kommer med en rostfri stål- eller krut grå färgprofil. Om den övre delen av vägg enheterna inte är synlig kan en monteringshylla installeras för att glida över bänkskivan tillsammans med två andra glidelement. En borstad cendreglasskiva är monterad på bänk och vägg samt med en bakpanel fastsatt i golv och vägg. Carbon ekplatta fäst på väggmonteringen.

SOFISTIKERAD ATMOSFÄR

Skafferi enhet, 140h x 70d cm utrustad med:
Hylla i rostfritt stål och 4 uttag, 1 x 6 cm tjock
Utdragbar arbetsyta i rostfritt stål, 1 x 6 cm tjock
Två djup förvaringslådor, färgmatchade med skåpen
Två LED ljuskällor med sensorer monterade i sidopanelen

Vill du se våra bänkskivor?


Gillar du vad du ser och vill ha någon av våra bänkskivor?
Klicka nedan för att se hela vårt utbud.
​​​​​​​

Är du intresserad?


På webbplatsen hittar du bara en presentation av vårt kök. Om du behöver hjälp med att rita ditt kök, vänligen boka ett möte eller besök vårt showroom så hjälper vår köksexpert dig.​​​​​​​
​​​​​​​