Hembesök     Bästa kvalitet     SNABB LEVERANS

Menu

MÅTTBESTÄLLD BÄNKSKIVA I STEN

Få pris på din bänkskiva i sten när du måttbeställer den. Prisberäkningen tar endast några minuter och gäller samtliga av våra bänkskivor i sten. Processen är enkel och tar dig igenom ett antal steg för att du ska få hem den perfekta bänkskivan till ditt kök.​​​​​​

Betala som det passar dig, när det passar dig.

För att du ska kunna genomföra din betalning på dina egna villkor erbjuder Kitchens.se en rad olika betalningsalternativ.
Välj mellan att betala direkt med Swish eller banköverföring, i din egen takt med faktura eller genom att dela upp
betalningen under en längre period till 0% ränta

Köp en bänkskiva från oss och få upp till 30% rabatt på alla våra diskhoar och blandare, samt 15 % rabatt på vitvaror.

carrara c

 3 762 kr 

NORDSJÖ KALKSTEN

 3 049 kr

Jura grey

 2 894 kr

Nero marquina

 2 736 kr

Noble Ivory white

 1 934 kr

viscount white

​​​​​​​1 866 kr 

dekton taga

4 845 kr

dekton arga

4 845 kr

VEINED angelo

3 210 kr

Mystery white

 5 788 kr  

Snowy Ibiza

3 780 kr

Lagoon

3 515 kr

Så får du priset på din måttbeställda bänkskiva

Att få ett pris på din bänkskiva innan du köper den ger dig en bra uppskattning på vad det kommer att kosta dig. För att få ditt pris går du igenom följande process steg för steg:
 • Välj material och färg på din bänkskiva i sten
 • Välj vilken tjocklek du önskar. Önskar du en tjocklek över 30 mm kan vi göra det med 45 graders limmad framkant. Kontakta någon av våra försäljare så hjälper de dig med kalkyleringen.
 • Fortsätt sedan för att välja form på ditt kök (L-form, U-form etc).
 • När du valt köksform kan du ändra köksmåtten genom att trycka på de befintliga måtten som anges på sajten.
 • Det går även att lägga till en sten och en form om du vill ha en extra bänkskiva eller köksö.
 • Välj kanten på stenen. Vi har olika val men den vanligaste är rak fasad.
 • Du kan lägga till stänkskydd vid behov.
 • Du kan sedan lägga till val av diskho och välja montering och varumärke. Om du inte hittar vad du önskar på vår hemsida, exempelvis om du har en egen diskho, kan du kontakta oss så beräknar vi priset därefter och ser till att installera din diskho på plats hemma hos dig.
 • Vidare kan du lägga till köksblandare och spishäll.
 • Sista steget är att välja tjänst av oss; mätning, montering och om du har möjlighet till ROT-avdrag.
 • Kryssa även i vilket län du bor i.
Du får sedan, baserat på all denna information, en prisuppgift från oss som du kan välja att få mailad till dig. Vårt mål är att ge dig det bästa alternativet för att sammanstråla funktion och estetik i ditt hems viktigaste plats, allt till ett bra pris.


Leveranstiden för Carrara C Exclusive, Jura Grey kalksten, granit samt Technistone kompositsten är 10-14 dagar efter mätning. Leveranstiden för Silestone, Ceasarstone och Dekton är mellan 2-4 veckor. Leveranstiden för kvartsiter och andra exklusiva naturstenar som väljs ut av dig är mellan 4-5 veckor. Vi garanterar alltid professionella montörer och ser alltid till att resultatet håller vår standard på resultat.

Egenskaper och prisskillnader i material

Det är inte helt enkelt att hitta sin favoritbänkskiva, vi har därför samlat en snabb genomgång av materialens egenskaper och varför de skiljer sig i pris. Så att du enkelt vet vad du betalar för och kan förvänta dig av din nya bänkskiva. Gå gärna in i prisberäknaren och kika en extra gång, ibland har vi nämligen kampanjpriser på material!


BÄNKSKIVA I NATURSTEN PRIS FRÅN 1200 KR

Vi jobbar alltid för att ta fram både bästa pris och kvalitet på våra bänkskivor i sten. Vi erbjuder bänkskivor i Granit, Marmor, Kvarts, Kalksten och Komposit. VI kan även ge pris på material som inte syns på kitchens.se, kontakta oss för mer information.

BÄNKSKIVA I GRANIT PRIS FRÅN 835 KR

Granit är ett prisvärt och perfekt val som bänkskiva då det är en hård sten som är både vacker och tålig. Pris på en bänkskiva i granit påverkas av stenens ursprung och kvalitét. Vi ser alltid till att välja ut de absolut finaste granitstenarna av bästa kvalité.

BÄNKSKIVA I MARMOR PRIS FRÅN 2 500 KR

Marmor är en klassiker som är känd för sina enastående vackra ådringar och ger köket ett exklusivt utseende. Pris på en bänkskiva i marmor påverkas av vilken marmorsort du önskar. Marmorn finns i flera färger och mönster, vi väljer alltid ut den högsta kvalitén. Du har även möjlighet att välja vilket block vi ska produceras din bänkskiva i marmor ifrån.


BÄNKSKIVA I KVARTSIT PRIS FRÅN 3 700 KR

Kvartsit är bland det mest fina och exklusiva man kan ha som bänkskiva idag. En bänkskiva i kvartsit är tålig när det kommer till fläckar, värme och repor. Kvartsit är ett naturmaterial men till skillnad från marmor och andra naturmaterial så är det mycket hårdare och slittåligare. Eftersom natursten kan skilja sig i utseende så har du som kund möjlighet att välja ut det block som du vill att vi producerar din bänkskiva utifrån. Pris på en bänkskiva i kvartsit beror på vilken sort samt vilket block du väljer vid order.


BÄNKSKIVA I KVARTSKOMPOSIT PRIS FRÅN 1 400 KR

Kvartskomposit är ett extra hållbart material för din bänkskiva. Kvartkomposit är tillverkat av pressad sten vilket gör att det tål både fukt, syror, repor och stötar. En bänkskiva i kvartskomposit har ett utseende där ådringen och mönstret fortsätter enhetligt genom hela skivans struktur. Priset på en bänkskiva i kvartskomposit påverkas delvis av vilket tillverkare det är på just den skivan du tycker om samt bearbetningen av den.

BÄNKSKIVA I KERAMIK PRIS FRÅN 2 300 KR

En bänkskiva i keramik är det tåligaste som finns på marknaden idag. Materialet tål den absolut högsta gradens värme och är mycket slittåligt samt helt underhållsfritt. En bänkskiva i keramik passar dig som gillar att arbeta mycket och intensivt i köket – men som också vill behålla din bänkskivas vackra utseende. Priset utgår från vilken tillverkare du väljer din bänkskiva i keramik ifrån samt mått och bearbetning. Idag finns det flera olika tillverkare och varianter. Kontakta oss så berättar vi mer.

BÄNKSKIVA I KALKSTEN PRIS FRÅN 996 KR

Kalksten är en trendig natursten som är populär i Skandinavien då den har ett sobert och jordnära utseende. Kalksten finns i flera vackra nyanser. Priset på din bänkskiva i kalksten beror på vilket ursprung den har. Vi hjälper dig välja ut den som passar bäst för din köksrenovering.

​​​​​​​

VI GÅR HELA VÄGEN FÖR ATT FÅ NÖJDA KUNDER OCH TAR FULLT ANSVAR FÖR MÄTNING, LEVERANS OCH MONTERING.
DU FÅR DIN NYA BÄNKSKIVA I STEN FRÅN OSS INOM 10-14 ARBETSDAGAR EFTER MÄTNING OCH ORDERBEKRÄFTELSE. DETTA GÄLLER FÖR TECHNISTONE KOMPOSIT STENAR, CARRARA MARMOR, JURA GREY OCH ANDRA STENAR SOM MÄRKT "I LAGER" PÅ VÅR HEMSIDA.

VÄLKOMMEN IN OCH BESÖK VÅRA BUTIKER. VI FINNS PÅ GEOMETRIVÄGEN 1, KUNGENS KURVA OCH SIBYLLEGATAN 22, STOCKHOLM.Följ oss på instagram!

Inspireras av de senaste köken och bänkskivorna som vi har designat och levererat.