Hembesök     Bästa kvalitet     SNABB LEVERANS

Menu

KITCHENS.SEPRISBERÄKNARE

Måttbeställd bänkskiva i sten

Få pris på din bänkskiva i sten när du måttbeställer den. Prisberäkningen tar endast några minuter och gäller samtliga av våra bänkskivor i sten. Processen är enkel och tar dig igenom ett antal steg för att du ska få hem den perfekta bänkskivan till ditt kök.

Så får du priset på din måttbeställda bänkskiva

Att få ett pris på din bänkskiva innan du köper den ger dig en bra uppskattning om vad det kostar dig att montera den i ditt kök. För att få ditt pris går du igenom följande process steg för steg:
 • Välj material och färg på din bänkskiva i sten
 • Välj vilken tjocklek du önskar. Önskar du en tjocklek över 30 mm kan vi göra det med 45 graders limmad framkant. Kontakta någon av våra försäljare så hjälper de dig med kalkyleringen. 
 • Fortsätt sedan för att välja form på ditt kök (L-form, U-form etc)
 • När du valt köksform kan du ändra köksmåtten genom att trycka på de befintliga måtten som anges på sajten
 • Det går även att lägga till en sten och en form om du vill ha en extra bänkskiva eller köksö
 • Välj kanten på stenen. Vi har olika val men den vanligaste är rak fasad.
 • Du kan lägga till stänkskydd vid behov
 • Du kan sedan lägga till val av diskho och välja montering och varumärke. Om du inte hittar vad du önskar på vår hemsida, exempelvis om du har en egen diskho, kan du kontakta oss så beräknar vi priset därefter och monterar din disko.
 • Vidare kan du lägga till köksblandare och spishäll
 • Sista steget är att välja tjänst av oss; mätning, montering och om du önskar ROT-avdrag
 • Kryssa även i vilket län du bor i
Du får sedan, baserat på all denna information, en prisuppgift från oss som du kan välja att få mailad till dig. Vårt mål är att ge dig det bästa alternativet för att sammanstråla funktion och estetik i ditt hems viktigaste plats, allt till ett bra pris. 

Professionella montörer av din bänkskiva

Att få hem en måttbeställd bänkskiva i carrara, marmor, jura grey, granit och Technistone kompositsten tar 10 - 14 dagar när du väl lagt din order och vi har mätt din bänkskiva – om statusen på bänkskivan är i lager. Om du däremot beställer bänkskiva Silestone, Ceasarstone, Dekton och annan natursten kan leveransen ta mellan 4 och 6 veckor efter det att du måttbeställt din bänkskiva. Vi garanterar alltid professionella montörer så att du får ett perfekt resultat.


Egenskaper och prisskillnader i material

Det är inte helt enkelt att hitta sin favoritbänkskiva, vi har därför samlat en snabb genomgång av materialens egenskaper och varför de skiljer sig i pris. Så att du enkelt vet vad du betalar för och kan förvänta dig av din nya bänkskiva. Gå gärna in i prisberäknaren och kika en extra gång, ibland har vi nämligen kampanjpriser på material!


Bänkskiva i Sten pris från 535 kr

Vi jobbar alltid för att ta fram både bästa pris och kvalitet på våra bänkskivor i sten. Vi erbjuder bänkskivor i Granit, Marmor, Kvarts, Kalksten och Komposit. VI kan även ge pris på material som inte syns på kitchens.se, kontakta oss för mer information.

Bänkskiva i Granit pris från 535 kr

Granit är ett prisvärt och perfekt val som bänkskiva då det är en hård sten som är både vacker och tålig. Pris på Granit påverkas av stenens ursprung och kvalitét. 

Bänkskiva Marmor pris från 1 320 kr

Marmor är är en klassiker som är känt för sina enastående vackra skiftningar och ger köket en exklusiv look. Pris på en bänkskiva i marmor påverkas av vilken marmorsort du önskar. Marmorn finns i flera färger och mönster, vi väljer alltid ut den högsta kvalitén. 


Bänkskiva Komposit pris från 1 323 kr 

Komposit är ett extra hållbart material för din bänkskiva och är sammansatt av naturmaterial, materialet tål både fukt, syror, repor och stötar. Komposit är naturligt vackert då det är sammansatt av naturmaterial. Pris på en bänkskiva i komposit baseras på sammansättning av naturmaterial och design.


Bänkskiva Kvarts pris från 2 940 kr 

Kvarts är både ett mycket tåligt och vackert material och därför att populärt val som bänkskiva. Kvarts är en komposit sammansatt av naturmaterial. Trots att bänkskivor i kvarts är tunnare än stenskivor av marmor, granit och kalksten är den den väldigt stark. Pris på en bänkskiva i kvarts kan variera beroende på mönster, mått och design.

Bänkskiva Kalksten pris från 2205 kr

Kalksten är en trendig natursten som är populär i Skandinavien då den har ett sobert och jordnära uttryck. Kalksten finns i flera vackra nyanser. Priset på din bänkskiva i kalksten beror på vilket ursprung den har, vi hjälper dig välja ut den som passar bäst för din köksrenovering.

Vi går hela vägen för att få nöjda kunder och tar fullt ansvar för mätning, leverans och montering.
du får din nya sten bänkskiva från oss inom  10-14 arbetsdagar efter mätning och orderbekräftelse. detta gäller för Technistone komposit stenar, Carrara marmor, jura grey och andra stenar som  märkt "i lager" på vår hemsida.  

Välkommen in och besök våra butiker. vi finns på Geometrivägen 1, kungens kurva och  sibyllegatan 22, stockholm.

Beräkna pris

Kontakta oss

Förbered ert kök för mätning

Vi leverar er bänkskiva 

Köpa en bänkskiva från oss och få rabatt upp till 25% på alla våra diskho och blandare och 15 % rabatt på vitvaror.

carrara c

 3 166 kr 
Nordsjö kalkstenNordsjö kalksten
Nordsjö kalksten

NORDSJÖ KALKSTEN

 2 095 kr

Jura grey

 819 kr
bänkskivabänkskiva
Bänkskiva keramik

GOLDEN WHITE

 3 186 kr

Noble Ivory white

 2 142 kr
Taj mahal sten bänkskiva, varma beigea toner med inslag av grått i en skön harmoni. Taj mahal sten bänkskiva, varma beigea toner med inslag av grått i en skön harmoni.
Taj mahal natursten
En tidlös klassiker från Brasilien. Varma beigea toner med inslag av grått i en skön harmoni. Tryck på läs mer för att se inspirationsbilder.

Taj mahal

Pris på varje projekt. 

madre perola

Pris på varje projekt.
Arga är en keramik sten som är inspirerad av den naturliga kvartsiten Taj mahal.Arga är en keramik sten som är inspirerad av den naturliga kvartsiten Taj mahal.
Dekton Arga keramik

dekton arga

​​​​​​​4 752kr

VEINED angelo

1 890 kr 

Mysteri white

 4 559 kr  

Snowy Ibiza

3 780 kr

Lagoon

3 515 kr

Följ oss på instagram!

Där publicerar vi de senaste köken och bänkskiva som vi har designat och levererat.